Edat: 6 a 9 anys

Color camisa: taronja

Lema: Riu amunt

Petit grup: Escamot

Projecte: Presa

QUI SÓM?

Els C/F són infants en un moment molt intens del seu desenvolupament. Els agrada moure’s, aprendre gaudint del joc, conèixer llocs nous, viure aventures, escoltar contes i històries, xerrar a tort i a dret, deixar volar la imaginació i de la més petita cosa treure’n un gran profit… Esteu preparats/des per començar un nou viatge amb nosaltres?

Quan els infants han de passar d’unitat…

Han après a expressar, d’una manera lliure i elaborada, les seves pròpies emocions, fantasies i desigs sense perdre l’equilibri personal.

Han descobert el gust per la col·laboració real amb els altres, i comencen a estimar-se més compartir les seves activitats preferides amb els altres en comptes de fer-les en solitari.

Han generat mecanismes que els permeten dominar la por al desconegut, i s’hi saben enfrontar d’una manera equilibrada i racional.

S’han habituat a participar en la vida col·lectiva, a implicar-se en les tasques que beneficien a tothom i no només uns quants, a dir la seva i estar disposats a fer allò que calgui.

Essomba, M À. (2008). Codi Obert, Programari lliure per a caps. Valldoreix, Barcelona: Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

 

Caps i Akeles 2014/2015

Nora Cuello

Aida Mallofré

Vicenç Pio

Núria Prat

Carina Romero

Categories: Castors Fures