Site icon Agrupament Escolta i Guia Antoni Gaudí – Manresa

Edat: 9 a 12 anys

Color camisa: groc

Lema: Tant com puc

Petit grup: Sisena

Projecte: Acció

QUI SOM?

Els llops i les daines són els infants més grans, persones a les portes de l’adolescència. Se senten molt grans perquè, certament, són molt grans, i viuen un estadi de seguretat i de domini de l’entorn que els caracteritza. Sempre estem disposats a viure històries fascinants que requereixen el millor d’ells mateixos, talment com a les pel·lícules d’aventures. Els llops i daines són creatius, els agrada inventar-se històries teatrals, debatre, fer jocs de rol i de cucanya, i fer llargues caminades!

Quan els infants han de passar d’unitat…

Han après a dominar els límits de les pròpies iniciatives, tenint en compte els altres a l’hora de voler impulsar-les.

Han sabut desenvolupar una relació social positiva amb els seus companys i companyes, marcada pel respecte i un sentiment de solidaritat que es tradueix en obertura a tothom.

Han integrat de forma coherent els significats que vénen del món actual, i han estat capaços de resoldre de forma positiva el contrast entre el que ells imaginen i el que és en realitat.

Han descobert el significat i el valors de la diversitat de les persones, i han après a fer d’aquesta diversitat una riquesa i no una excusa per marginar els altres.

Essomba, M À. (2008). Codi Obert, Programari lliure per a caps. Valldoreix, Barcelona: Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Caps i akeles 2014/2015

Abde Aboussaoud

Lisard Bartrolí

Martí Gual

Carme Romagosa

Mireia Ventura

Exit mobile version