calçotada_2016Tot i els mals pronòstics meteorològics, aquest dissabte 27 de febrer vam poder GAUDIR de la tradicional calçotada a Cal Planell de l’Agrupament sense mullar-nos!

Hi ha qui creu que va ser per un canvi de direcció de la tempesta. D’altres, ho atribueixen als caps i aquel·les, els quals van decidir seguir la dita escolta “El bon minyó de muntanya xiula i canta davant de les dificultats” taral·larejant els millors èxits musicals del moment.

Fos per un motiu o per l’altre, calçots, pa amb tomàquet i carn a la brasa van ser l’excusa per compartir una estona amb tots i totes les que formem part del cau. A més, per fer gana, vam jugar a jocs de taula… i CARAI! Quins professionals que sortiran del Gaudí! Que es prepari el Club del Joc que aquests nens i nenes pugen forts.

En definitiva… Els caps i aquel·les agraïm a totes les famílies que van participar de la festa haver vingut. Som conscients que amb el temps que feia no semblava el millor pla per passar el dissabte!

Volem agrair especialment l’ajuda de les famílies que van coure els calçots i que ho van organitzar tot, sense elles no hauria sigut possible la calçotada.

El cau el fem entre tots i totes!! El cau és de tots i totes!!
Gràcies famílies! Ara ens toca preparar la la sortida de Setmana Santa, prepareu-vos perquè tenim unes sortides preparades molt xules!